(Päivitetty 4/2015)

Jämsän Huvilarakentajat Oy – Menestystä ja kasvua perheyrityksessä

”Mökit, rantasaunat, luhtiaitat sekä kesäkeittiöt ovat tätä päivää ja asiakaskuntamme on löytänyt meidät” Jämsän Huvilarakentajien toimitusjohtaja Samuli Tenkanen sanoo. ”Valmistamme vuosittain noin 100 erikokoista vapaa-ajan rakennusta sekä 100 piharakennusta. Markkina-alueemme on pääosin Etelä- ja Keski-Suomi.”

Jämsän Huvilarakentajat on perheyritys, joka on toiminut jo 60 vuotta. Sukupolvien perintö ja yrityksen viime vuosien voimakas kehittyminen takaa asiakkaille tulevaisuudessa laadukkaat tuotteet sekä hyvän ja lämpimän palvelun. Luotettavana rakentajana toiminnasta huokuu osaaminen, yksilöllisyys ja edullisuus.

Yritykseen on investoitu viimeiset 10 vuotta. Nyt yrityksessä on NC- ohjattu automaattinen hirrentyöstölinja sekä CAD-pohjainen suunnittelujärjestelmä. Tuotanto- ja varastotilat on laajennettu.

Huvilarakentajat 007Samuli Tenkanen kertoo positiivista tarinaa yrityksen kasvusta. ”Taloudellisesti vuosi 2014 oli ennätysvuosi. Tilauksia tälle vuodelle on tullut hyvin ja nyt ollaan jo 20 % edellä vuoden 2015 tavoitteesta. Talous ei heilauta lisärakentamista. Aina tarvitaan omakotitalotontille tai mökkitontille kohtuuhintaisia lisärakennuksia.”

Asiakkaan palaute: ”Saunamme tehtiin hyville perustuksille ja seinissä on oikea hirsi joka kestää isältä pojanpojalle.”

Lisätietoja: www.huvilarakentajat.fi

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter