Brändimuotoilun inspiraatiotapahtuma

Miten valjastaa brändi kasvun ajuriksi?

Sami Kuusisto, muotoilujohtaja, Brande Oy

Ke 25.11. klo 17.00–20.00 | Kokouskeskus Koulu, Säyryläntie 445, Jämsä

Brändimuotoilun inspiraatiotapahtumassa kuullaan innostava puheenvuoro aiheesta ja puretaan teemaa workshopissa liiketoiminnan hyötyjen näkökulmasta.

Vahva brändi on tulevaisuuden menestyvien yritysten yksi tärkeimmistä valttikorteista. Siksi sen tulee olla osana yrityksen strategista tekemistä. Vain silloin voidaan olettaa, että brändi alkaa tuottaa yritykselle arvoa ja auttaa pääsemään liiketoiminnan tavoitteisiin. Brande Oy:n muotoilujohtaja Sami Kuusisto avaa monipuoliseen kokemukseensa pohjautuen viisi vahvan brändikehityksen tekijää – keinoa, joilla annat ihmisille mahdollisuuden rakastua yritykseesi.

Kuusisto toimii Brandella brändikehityksen ja konseptoinnin asiantuntijana. Hänen osaamisensa pohjautuu sekä muotoilijan koulutukseen että 20 vuoden työkokemukseen Suomen tunnetuimpien bränditoimistojen palveluksessa. Kuusisto on tehnyt kehitystyötä mm. seuraavien tahojen kanssa: Coca Cola, Unilever, Volkswagen, Hotel Kämp, Orion, Kesko, Danone, Telia Sonera, Paulig ja McDonalds.

Tapahtuma on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa. Tilaisuuden järjestää Kehittämisyhtiö Jämsek, Jämsän kaupunki ja Design Union Jyväskylä. Tapahtuman sisältö tuotetaan yhteistyössä Brande Oy:n kanssa.

Tapahtumasivu ja ilmoittautumislinkki: https://www.designunion.fi/fi/639/9/0/miten-valjastaa-brandi-kasvun-ajuriksi-sami-kuusisto-brande-oy

Ohjelma:
Klo 17.00 Design Unionin esittely
Klo 17.15 Miten valjastaa brändi kasvun ajuriksi? Sami Kuusisto, Brande Oy
Klo 18.15 Tauko ja kahvitarjoilu
Klo 18.30 Workshop
Klo 20.00 Tilaisuus päättyy

Osallistumismaksu (ALV 0%):
190 €/hlö yleisötilaisuudessa | 150 €/hlö verkossa (ei sis. workshopia)
Jos yrityksestä osallistuu useampi henkilö:
145 €hlö yleisötilaisuudessa | 115 €/hlö verkossa (ei sis. workshopia)

Hintaan sisältyy digitaaliset Design Management Tools -muotoilun työkalut kuudeksi kuukaudeksi sekä omaan kehitysprojektiin opastava hankevalmennustilaisuus.