Digipolku-hankkeen kevään työpajat

26.4. klo 12-16.00 Kuusa (Laukaa): Ajatuksesta toteutukseen – ideasta tuotteeksi. Työpajassa osallistujat tekevät pienen luovuustesti ja ideamme yhdessä uusia tuote- palvelu- tai liike-ideoita. Tapahtuma järjestetään Tupaswillassa ja kuulemme samalla Tupaswillan yrittäjän kokemuksia palveluiden kehittämisestä.

7.5. klo 12-15.30 Saarijärvi: 3D-tulostuksen mahdollisuudet. Tapahtumassa kuulet mitä kaikkea 3D-tulostamalla voidaan tehdä ja pääset tutkimaan 3D-tulostettuja esineitä. Tapahtuma järjestetään 3D-tulostusyritys Inwebin tiloissa.

16.5. klo 13-17.30 Keuruu: Verkkokauppa. Luennolla asiantuntija kertoo verkkokauppayrittäjyydestä. Loppupuolella kokeilemme hieman Finqu-verkkokauppa-alustan käyttöä. Huom! Oma kone mukaan!

31.5. klo 13-16.30 Lievestuore: Spektrikameroiden toimintaperiaatteet ja soveltamiskohteet. Spektrikamerat näkevät enemmän kuin ihmissilmä. Niiden avulla voidaan tunnistaa esimerkiksi taidejäljennöksiä, pilaantuneita raaka-aineita tai viat ja epäpuhtaudet. Tule kuulemaan mielenkiintoisen teknologian käytöstä asiantuntijapuheenvuoroja. Tapahtuma järjestetään Senop Oy:n tiloissa ja saamme myös pienen esittelyn yrityksen toiminnasta. Huom! Senop tuottaa teknologioita mm. armeijan käyttöön ja tiloihin ei pääse ilman ilmoittautumista. Ilmoittaudu mukaan hyvissä ajoin!

5.6. klo 12-16.00 Muurame: Avoimen tiedon hyödyntäminen liiketoiminnassa. Avointa tietoa on nykyään paljon saatavilla. Työpajassa käymme esimerkein läpi, mitä avoin tieto mahdollistaa ja työpajaosuudessa mietimme kuinka sinä voisit hyödyntää avointa tietoa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.jyu.fi/digipolku/tapahtumat

Tulevat_tapahtumat_kevät2018