Ennakoinnilla menestystä – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja

ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja 20.2.2018 klo 9.00–15.30

JAMK, Rajakatu 35, Jyväskylä, Kasvosali C119

Ohjelma

9.00               Ilmoittautumiset ja aamutankkaus

9.30               Tervetuloa ja tilaisuuden avaus – Tuija Sinisalo, Kylän Kattaus

10.00             Pulssi nousee…. Tavoitteita kohti

Ruoka2030, Heidi Valtari, MESI, LÄHIKO

Keski-Suomen maakuntaohjelma, Hannu Koponen, Keski-Suomen liitto

Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia, Ulla Mehto-Hämäläinen, Keski-Suomen ELY-keskus

10.45             Ajatukset maaliin

Paikallisen ruoan tulevaisuuskuvat, Tuomas Kuhmonen, Turun yliopisto

11.15             Verryttelyä ja hiki pintaan – ”talk show”, treenaajana Tony Melville

Jari Palonen, Creamentors Oy

Susanna Lahnamäki-Kivelä, JAMK, Biotalousinstituutti

Hannu Koponen, Keski-Suomen liitto

Tommi Lunttila, MTK, Paloniemen tila

Suvi Widgren, Egg International Oy

Tuomas Kuhmonen, Turun yliopisto

12.00             Tankkaus

13.00             Työpaja käyntiin, kisaemäntänä Hilkka Heikkilä, JAMK

14.00             Nesteytys

15.15             Tulevaisuuden askelmerkit – kuka, mitä, missä, milloin

15.25             Paikoillanne, valmiina, nyt! Hannu Koponen, Keski-Suomen liitto

15.30             Työpaja päättyy

Muistattehan ilmoittautua 16.2. mennessä: https://www.aitomaaseutu.fi/tapahtuma/keski-suomen-ruokaketjun-tulevaisuustyopaja/

Kutsu Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpajaan Jyväskylään 20.2.2018