FLOWHOUSESTA #HIMOSJÄMSÄ KUMPPANI

Keski-Suomen ELY – keskus on myöntänyt #HIMOSJÄMSÄ ja SOTU – somella tulosta yritysryhmähankkeille yhteensä 215 000€ rahoituksen. Hankkeisiin osallistuu yhteensä 25 matkailu- ja palvelualan yritystä Himoksen ja Jämsän alueelta. Hankkeen toiminta on käynnistynyt yhteistyökumppanin valinnalla.

Flowhouse Oy:n vetämä konsortio on valittu #himosjämsä yritysten kumppaniksi 215 000 € some-markkinointikokonaisuuden toteuttajana. Flowhousen konsortiossa ovat mukana Jotuca Oy/ Retkipaikka, joka erityisenä vastuualueena hankkeessa on video- ja valokuvatuotantojen toteuttaminen sekä PK@Co, joka vastaa brändityöstä. Kumppanin valinta tehtiin neuvottelumenettelyllä yhdessä hankkeeseen osallistuvien yritysten edustajien kanssa.

Hankekokonaisuuden toteutus käynnistyy lähiaikoina hankkeeseen osallistuvien yritysten starttipalaverilla, jossa valitaan hankekokonaisuuden toteutusta ohjaava yritysten työryhmä. Syksyn aikana laaditaan #himosjämsä -somestrategia, somemarkkinoinnin julkaisukalenteri ja ryhdytään tuottamaan markkinoinnin sisältöjä. Vuoden vaihteesta alkaen päästään käsiksi #himosjämsä -brändimarkkinointiin ja täydellä volyymillä sesonkipohjaista markkinointia päästään tekemään kesäsesongista 2019 alkaen.

Lisätietoja:

Jouni Kärkkäinen                                                   Anna-Liisa Juurinen
Flowhouse Oy                                                         Jämsek Oy
045  125 3405                                                         040 747 7736

***

Flowhouse Oy on digitaalisen matkailumarkkinoinnin ja destinaatioiden kasvun toteuttajakumppani. Flowhouse toteuttaa pääsääntöisesti matkailu- ja palveluyritysten sekä matkailun alueorganisaatioiden palvelutarjonnan kehitystyötä, strategista digimarkkinoinnin suunnittelua, sosiaalisen median suunnittelua ja digitaalisen median markkinoinnin kampanjoita sekä valmennuskokonaisuuksia.

Retkipaikka / Jotuca Oy on luonto- ja lähimatkailuun erikoistunut asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa palveluita suoraan kuluttajille, erilaisille matkailuyrityksille ja julkisille matkailuorganisaatioille. Jotuca Oy on Suomen johtava toimija matkailualan sisältöjen tuottamisessa. Tunnetuin Jotuca Oy:n medioista on retkipaikka.fi.

PKCO Oy on liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka on erikoistunut mm. strategiaan, palveluiden konseptointiin, myyntiin ja asiakkuuksien johtamiseen sekä kaupallistamiseen sekä Suomessa että Keski-Euroopassa.