Himoksen Master Plan 2035 julkistamistilaisuus

14.6.2019 klo 12.00-13.30, Ravintola Rinne, Länsikeskuksentie 6, Himos

Tervetuloa vaikuttamaan Himoksen matkailun tulevaisuuteen!

Himoksen Master Plan vuodelle 2035 on valmistunut. Suunnitelmaa on laadittu yhdessä Himoksen yrittäjien, Jämsän päättäjien, kaupungin viranhaltijoiden sekä alueen ulkopuolisten kumppaneiden ja asiantuntijoiden kanssa viimeisen puolentoista vuoden ajan. Hankkeessa on korostunut vuorovaikutteisen suunnittelun tärkeys ja Master Plan -prosessin aikana on tietoa ja mielipiteitä kerätty mm. teemakohtaisten työpajojen, yrityshaastattelujen ja kyselyiden avulla. Lopputuloksena on saatu tavoitevuodelle 2035 tähtäävä kokonaissuunnitelma, joka mahdollistaa Himoksen merkittävän kasvun, kansainvälistymisen ja ympärivuotisen toiminnan.

Himoksen Master Planin 2035 pääkonseptit ovat majoitusrakentamisen ohella näyttävä saapuminen Himokselle, kävelykeskusta, retkeilystä tuotteistava elämys ja talvilajien keskus. Kasvu tapahtuu asteittain, mutta Master plan mahdollistaa myös isojen investointien toteuttamisen.

Master Planissa on esitetty toimenpideohjelmassa kehittämistoimenpiteiden vaiheistusaikataulu, vastuutahot, kustannusarviot sekä rahoitusmahdollisuudet. Toimenpideohjelman avulla voidaan arvioida resurssien tarve tuleville vuosille.

Tervetuloa paikan päälle kuuntelemaan ja keskustelemaan Himoksen Master Planin sisällöistä!

llmoittaudu mukaan 11.6. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/45ADFA4014F6052E

Voit etukäteen tutustua Master Planin sisältöihin osoitteessa: www.himosmasterplan.fi

Kutsu_Himoksen_Master_planin_julkistamistilaisuuteen_14062019