Hyvinvointi poikkeustilanteessa -webinaari

Oma hyvinvointi – tai sen laiminlyönti – näkyy kyvyssä tehdä päätöksiä, palautua kuormituksesta sekä johtaa työntekijöitä. Miten voit vaikuttaa kuormituksesta palautumiseen eli omaan hyvinvointiisi? Missä tilanteessa hälytyskellojen pitäisi soida?

Maksuton Hyvinvointi poikkeustilanteessa -webinaari järjestetään 29.5. klo 13.00-14.15. Ilmoittaudu mukaan!

Webinaarin asiantuntijat:

Nina Rautiainen
Kasvuyrittäjyyden ja sijoittajasuhteiden ammattilainen, joka rakentaa Hippos2020-hankkeen liiketoiminta-alustaa ja sen kansainvälisiä kumppanuuksia.

Satu Kettunen
Psykologi, yrittäjä, yrittäjän puoliso ja viiden lapsen äiti, joka ammentaa kokemusasiantuntijuuttaan omasta elämästään, työn ja perhe-elämän luovasta ja rennosta yhteensovittamisesta ja muista tavallisen arjen iloista ja haasteista.

Pauli Forma
Varman työkykyjohtaja, jonka kiinnostuksen kohteita ovat työkyky, työkyvyn tukeminen, toimintaympäristön muutos sekä johtaminen.

Juho Tuppurainen
Firstbeatin varatoimitusjohtaja ja työhyvinvoinnin ammattilainen, jonka mielestä hyvinvoinnin perusta löytyy unen ja liikunnan tasapainosta.

Ilmoittaudu mukaan!

Kasvu Open toteuttaa Varman ja Business Jyväskylän kanssa vastuullisen kasvun ohjelmaa, jonka yksi tavoite on nostaa esille alati muuttuvan työkyvyn ja johtamisen merkitys kasvussa sekä tarjota näkökulmia, tutkittua tietoa ja hyviä käytänteitä pk-yrityksille ja niiden johtajille.