Jämsän yritysalueet esillä Alihankinta 2017 -messuilla

Jämsek osallistuu jälleen 26.-28.9.2017 Tampereen Messukeskuksessa järjestettäville Alihankinta 2017 –messuille. Messuilla tehdään Jämsää tunnetuksi teollisuuden päättäjille, markkinoidaan yritystontteja sekä kerrotaan Jämsän alueen yhteistyömahdollisuuksista.

Alihankintamessut on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma, joka kokoaa alan yritykset, asiantuntijat ja päättäjät Tampereelle. Kansainvälisen messutapahtuman pääteemana on tänä vuonna kumppanuusverkosto. Alihankinta esittelee koko Suomen teollisuuden ja sen kärkiyritykset. Messuilla vierailee vuosittain n. 20 000 alan ammattilaista.

Jämsän seudun osastolla ovat esillä erityisesti Jämsän investointimahdollisuudet Himos, Hallin datapuisto sekä Myllymäen yrityspuisto ja muu yritystonttitarjonta. ”Haluamme tavoitella messuilla potentiaalisia Jämsään sijoittuvia yrityksiä sekä lisätä Jämsän tunnettuutta logistisesti erinomaisena paikkana yhdistää yrittäminen ja asuminen”, yrityspalvelupäällikkö Marko Leppänen Jämsekistä kertoo. Messuilla lanseerataan myös uusi Invest in Jämsä –nettisivusto. Sivusto esittelee Jämsän investointimahdollisuuksia, potentiaalisia kauppapaikkoja sekä yritystonttitarjontaa. Sivustolla on lisäksi paljon mielenkiintoisia yrityshaastatteluja ja videoita. Tutustu tarjontaan: www.investinjamsa.fi

Tervetuloa vierailemaan messuosastollemme E 519!