Keski-Suomen Kasvupolku – hae mukaan!

Kaikki Kasvupolut toteutetaan, hakuaikaa on pidennetty ja kaikki tapahtumapäivät toteutetaan tarvittaessa etäyhteyksin. Sparrauspäiviä ei siis tulla perumaan.

Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Olemme kumppanina Keski-Suomen Kasvupolulla vuonna 2020, sillä haluamme olla tukemassa jämsäläisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Keski-Suomen Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki alueen kasvunnälkäiset yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Kasvupolulla yritys tapaa yhteensä kahdeksan sparraajaa.

Sparraajat auttavat Kasvupolulle mukaan valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa. Yritykselle valitaan heidän tarpeisiinsa sopivat sparraajat kasvusuunnitelman tavoitteiden mukaisesti. Sparraus on mukaan valituille yrityksille maksutonta. Kasvupolulle valitaan mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä. Kaikille mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnoista haun päätyttyä.

Keski-Suomen Kasvupolun hakuaikaa on pidennetty ja se päättyy vasta 7.4. : https://kasvuopen.fi/hae-mukaan/

Keski-Suomen Kasvupolku- esite