Keksintöjen viikko Viitasaarella 4.-5.10.2019

Viitasaaren Keksintöjen Viikko tarjoaa apuja kaupallistamisen haasteisiin ja nostaa esiin uusia ideoita ja innovaatioita!

Keksintöjen Viikko -messut on Viitasaarella järjestettävä startup-yrityksille ja keksijöille suunnattu kaksi päiväinen verkostoitumistilaisuus.

Matka ideasta myytäväksi tuotteeksi tai palveluksi on usein pitkä ja kivinen. Haasteita tulee eteen niin rahoituksessa, patentoinnissa kuin markkinoinnissa ja moni idea jää pöytälaatikkoon.

Keksintöjen Viikko -tapahtuma tasoittaa tietä kaupalliseen menestykseen. Messuilla tapaa mm. rahoittajia, jakelukanavien edustajia, potentiaalisia asiakkaita, median edustajia sekä laajan kirjon eri alojen asiantuntijoita. Messuilla tutustuu myös mahtaviin oivalluksiin ja oivaltajiin ja saattaa löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja sijoituskohteita. Toinen toistaan nokkelampien ideoiden ja keksintöjen lisäksi tarjolla on mielenkiitoisia koulutuksia sekä inspiroivia puheenvuoroja.

Joillekin tapahtuma tarjoaa erinomaisen foorumin koeponnistaa oma liikeidea, toiset hakevat tapahtumasta näkyvyyttä omalle idealleen tai etsivät yhteistyökumppaneita, rahoittajia tai uusia asiakkaita ja toiset vain nauttivat innovatiivisesta ilmapiiristä, keksinnöistä ja huippupuhujista.

Lisätietoa Keksintöjen Viikosta löytyy tapahtuman kotisivuilta www.keksintojenviikko.fi sekä Facebookista, Instagramista ja YouTube-kanavaltamme.