Koulutus: Asiakasymmärryksen kasvattaminen innovaatioprosessin avulla

Luonnosta lautaselle -hanke järjestää yrittäjyyttä tukevan koulutuskokonaisuuden yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Koulutus on suunnattu
luonnontuotealalla toimiville yrittäjille, maaseutualueella toimiville yrittäjille sekä yrittäjyyttä suunnitteleville henkilöille.

Koulutuksen tavoitteena on edistää elintarvikekäytössä olevien keruutuotteiden kaupallisia mahdollisuuksia tehokkaan innovaatioprosessin avulla.

Koulutuksen sisällöstä vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoimintayksikkö. Kouluttajina toimivat Tarja Viitanen ja Tommi Häyrynen.
Koulutuksen kesto on 10 päivää koostuen yhteisistä moduuleista sekä osallistujien itsenäisestä työskentelystä moduulien aikana.

Koulutus alkaa keskiviikkona 25.10. klo 16.00 – 20.00 ja koulutus järjestetään ammattikorkeakoulun tiloissa (Rajakatu 35, Jyväskylä).

Koulutuskokonaisuuden hinta on 180 e (sis alv). Katso lisätietoja oheisesta liitteestä.

Koulutusesite: Asiakasymmärryksen kasvattaminen

Ilmoittautumiset 18.10. mennessä:

Katariina Jousmäki, katariina.jousmaki@maajakotitalousnaiset.fi  p. 043 826 9712

 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:

Tarja Viitanen, tarja.viitanen@jamk.fi  p. 040 869 0739

Tommi Häyrynen, tommi.hayrynen@jamk.fi  p.040 755 8226

Share on Facebook4Tweet about this on Twitter