Maksuttomia avoimen yliopiston opintoja tarjolla

Me avoimessa yliopistossa haluamme olla kumppaneidemme tukena myös poikkeustilanteessa. Valitettavasti emme pysty nyt kevään ja kesän aikana toteuttamaan hyvin käynnistynyttä lähiopetustoimintaa seutukuntakaupungeissa.

Tarjoamme reilun parinkymmenen etäopiskellen suoritettavan opintojakson valikoiman maksuttomasti asukkaidenne ulottuville kevään ja kesän aikana. Uskon ja toivon, että opiskelumahdollisuus tuo merkityksellistä ja hyödyllistä sisältöä ihmisten elämään esimerkiksi tilanteessa, jossa kevään ja kesän suunnitelmiin on tullut muutoksia poikkeustilanteen vuoksi.

Olemme havainneet, että poikkeustilanteessa avoimelle yliopisto-opetukselle on kysyntää. Haluamme vastata ihmisten tarpeeseen kehittää osaamistaan ja opiskella tutkittuun tietoon pohjautuen. Uskon, että toimintamme mahdollistaa sen myös nyt poikkeustilanteessa.

Avoimessa yliopistossa poikkeustilanne on tarkoittanut, että lähiopetusta on siirretty verkkoon onnistuneesti, ja sähköistä oppimateriaalia kartoitettu opintojaksokohtaisesti. Pystymme palvelemaan opiskelijoitamme joustavasti.