Matalan kynnyksen keskusteluapua ja henkistä tukea yrittäjille Keski-Suomessa

Business Jyväskylä koordinoi Keski-Suomen liiton rahoittamaa hanketta ”Keski-Suomalaisten pk-yritysten Korona-vaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen”, jonka tehtävänä on auttaa alueen yrityksiä korona-epidemian seurauksista selviytymiseen.

Osana rahoitettavaa hanketta on tuoda esiin malleja ja tukea yrittäjien ja yritysten henkilökunnan koulutukseen, valmennukseen, hyvinvointiin ja jaksamiseen. Koulutus- ja valmennusosiossa on tarkoituksena järjestää webinaari-sarja eri aihealueista liike- ja yritystoimintaan liittyen ja osana hyvinvoinnin ja jaksamisen kokonaisuutta on nyt yrityksille tarjolla henkisen tuen palvelukokonaisuus korona-epidemian seurauksista selviytymisen tueksi.

Keski-Suomen liiton hankerahoituksen turvin avaamme nyt kokeilun, jonka kautta tarjoamme koko Keski-Suomen alueen yrittäjille matalan kynnyksen henkisen tuen palveluita.

Palvelukokonaisuus koostuu puhelinpäivystyksistä ja konsultointiseteistä.

Puhelinpäivystys palvelee numerossa 044 901 6024 kuuden viikon ajan (10.11.-17.12.)

  • Tiistaisin klo 8.30-10.30
  • Torstaisin klo 14.30-16.30.

Puhelinpäivystyksessä soittaja saa nopeasti luottamuksellista keskusteluapua ja hänet ohjataan tarpeen mukaan jatkopalveluihin. Lisäksi kokeilussa tarjotaan lyhyitä konsultointisettejä mahdollisesti tarvittavaan syvempään keskusteluapuun.

Palvelut on kilpailutettu Business Jyväskylän toimesta ja ne on kohdennettu koko Keski-Suomen alueen yrittäjille. Palveluista vastaa Mieli Mielenterveys Tukitalo ry.

Konsultointisetteihin voi hakeutua puhelinpalvelun kautta tai ottamalla yhteyttä sähköpostiosoitteeseen matalakynnys@tukitalo.com. Kokeilun aikana konsultointisettejä voidaan tarjota 20 asiakkaalle.

Tiedote ja lisätietoja palveluun liittyen löytyvät Business Jyväskylän nettisivuilta linkistä: https://www.businessjyvaskyla.fi/uutiset/matalankynnyksen-keskusteluapua-tarjolla-yritt%C3%A4jille-10.11.-alkaen