Yrityksen kannattaa sijoittua Jämsään

Yrityksen kasvu- ja kehittymismahdollisuudet riippuvat myös sen toimintaympäristöstä. Vireä ja kehittyvä Jämsä on hyvä paikkakunta yrittää ja asua. Hieman alle 22 000 asukkaan kaupungin etuja ovat keskeisen sijainnin lisäksi joustavat palvelut ja matala kustannustaso. Tunnin ajomatkan päässä Jämsästä asuu yli 500 000 ihmistä. Vakituisten asukkaiden lisäksi seutua vilkastuttavat mökkiasukkaat. Järvisuomen sydämessä sijaitsevalla Jämsän seudulla on yli 4000 vapaa-ajan asuntoa.

Sopivan kokoiset taajamat tekevät kaupungista yhteisöllisen ja turvallisen asuinympäristön. Täällä voit asua rantamaisemissa kauniiden vesistöjen äärellä, mutta voit myös valita asuinpaikaksesi pienen maalaiskylän tai taajamakeskuksen. Jämsän kaupunkimaisessa keskustaajamassa asiointi on helppoa, sillä palveluja on runsaasti lyhyen etäisyyden päässä toisistaan.

Jämsä katsoo pitkälle tulevaisuuteen. Liiketoimintaympäristöä kehitetään tavoitteellisesti ja yhteistyössä kaikkien toimijoiden kanssa.

Lisätietoja asumis-, harrastus- ja koulutusmahdollisuuksista löytyy Jämsän kaupungin sivuilta.

Katso myös vauhdikas video Jämsä vapaa-aikatarjonnasta!

Elinvoimaista teollisuutta

Jämsä panostaa lähivuosina erityisesti kasvu- ja kehityshaluisiin sekä kansainvälistyviin yrityksiin, Himoksen  ympärivuotiseen matkailuun sekä metsä- ja ilmailuteollisuuden kehittämiseen. Uusia yritys- ja liiketontteja kaavoitetaan aktiivisesti ja yrittäjyyttä sekä yritysmyönteistä ilmapiiriä tuetaan. Jämsä tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet etätyöskentelyyn, työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen.

Loistava sijainti

Jämsä sijaitsee keskellä Suomea valtateiden risteyksessä, Lahti – Tampere – Jyväskylä -kolmion keskellä. Yrityksillä on lyhyet kuljetusetäisyydet pääkaupunkiseudulle, satamiin ja muihin suurempiin keskuksiin. Pääkaupunkiseudulle matka kestää n. 2,5 tuntia ja Tampereelle ja Jyväskylään vain noin tunnin.

 

Jämsä ja Eurooppa_nuolet_Suomi

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter