Myllymäki II – Laadukas yrityspuisto teollisuuden tarpeisiin

Myllymäki II on uusi 16 hehtaarin yritysalue, jolla on 31 rakennusvalmista tonttia. Tonttien koko on räätälöitävissä yritysten tarpeiden perusteella. Tonttien pinta-alat vaihtelevat 2 000 – 18 000 neliömetriin.

Alue sijoittuu Jämsän ja Jämsänkosken väliselle alueelle, jo olemassa olevan Myllymäki I-alueen viereen, Koskenväylän ja Mäntäntien risteykseen. Mänttä-Vilppulaan on matkaa 39 km ja valtateiden 9/24 -risteykseen vain 7 km. Myllymäen teollisuusalueelle sopii erityisen hyvin mm. teollinen valmistustoiminta ja logistiikkapalvelut. Alueen maaperä on tasaista hiekkamaata, joten rakennettavuus on hyvä.

Varaa tonttisi valmiilta yritysalueelta ja varmista yrityksellesi samalla pysyvä näyttelypaikka FinnMETKOILTA!

Katso vapaat tontit

 


Oma mökki Himokselta

Jämsän kaupungilla on myytävänä vapaita loma-asuntotontteja Himoslehtelän alueella. Himoslehtelä on kaunis ja luonnonläheinen lomatonttialue Pohjois-Himoksen rinteiden vastarannalla Himoksen palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien äärellä mutta silti omassa luonnonrauhassa. Matka rinteisiin ja Himoksen keskukseen taittuu alle 10 minuutissa. Kunnallistekniikka, tiet sekä lohkotut tontit ovat jo valmiina, joten rakentamaan pääsee nopeasti.

jamsek_445Himoksen upeat maisemat rinteiden äärellä sekä ison vesistön läheisyydessä ovat unohtumattomat.
Tule sinäkin nauttimaan lomastasi Himoksella!

Varaa tonttisi: tontti-insinööri Heli Anttila, puh. 040 752 1901, heli.anttila@jamsa.fi

Himoslehtelän tontit

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter