Mikä on Jämsek

Jämsän kehittämisyhtiö Jämsek Oy on Jämsän kaupungin omistama osakeyhtiö.

Jämsek perustettiin v.1994 seudun yhteiseksi aluekehittämis-, elinkeino- ja matkailupalveluyhtiöksi. Yhtiön hallituksessa on Jämsän kaupungin lisäksi mukana seudun teollisuuden ja pk-yritysten edustajat.

Jämsek on asiantuntijaorganisaatio. Yhtiön perustehtävänä on toimia Jämsän elinkeinoelämän kehittäjänä. Kehittämistyötä tehdään neuvomalla yrittäjäksi ryhtyviä sekä jo toimivia yrityksiä, välittämällä tietoa koulutus- ja konsultointimahdollisuuksista sekä muista yrityspalveluista sekä yhdessä kuntien kanssa hoitamalla elinkeino- ja aluepolitiikkaa ja strategian mukaista sijoittumismarkkinointia.

Jämsekin sijoittumispalveluissa tarjotaan henkilökohtaista neuvontaa ja tietoa sijoittumispohdintojen tueksi. Kartoitamme mahdollisuudet osaavan työvoiman saantiin ja kouluttamiseen. Kerromme vapaista toimitiloista, yritysalueista ja yrityskiinteistöyhtiön tarjoamista palveluista. Autamme yrityksiä myös verkostoitumaan muiden yritysten kanssa ja löytämään sopivat yhteistyökumppanit toimintaan.

Pystymme reagoimaan nopeasti ja joustavasti yritysten toiveisiin. Palvelumme ovat maksuttomia paikallisille ja Jämsään sijoittuville yrityksille.

Ota yhteyttä meihin!