Kuva Jämsän digitilaisuudesta 26.4.2016 Kuva Jämsän digitilaisuudesta 26.4.2016

Maaseudun yritystoiminnan digitaalinen kasvupolku

Jyväskylän yliopiston Digipolku (Maaseudun yritystoiminnan digitaalinen kasvupolku) -hanke edistää Keski-Suomen maaseudun yritysten digiloikkaa.

Konkreettisena tavoitteena on rohkaista ja tukea Keski-Suomen yrityksiä kehittämään uusia digitaalisia elementtejä sisältäviä tuotteita, palveluja, konsepteja tai toimintatapoja. Näiden avulla yrittäjät kehittävät tulevaisuuden menestystekijöitä ja synnyttävät uusia yrityksiä. Tavoitteisiin pyritään hyvin käytännönläheisesti koulutuksen, työpajojen, yhteistyöverkostojen ja esimerkkien avulla. Koulutukset järjestetään kunnissa ja seutukunnissa, lähellä yrittäjää, jotta osallistumiskynnys on mahdollisimman pieni. Samalla hankkeessa kootaan aiheeseen liittyviä aiemmin luotuja aineistoja ja jaetaan niistä tietoa pk-yritysten hyödynnettäväksi.

Hanketta rahoittavat Pirkanmaan liitto (Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja valtion rahoitus, Vipuvoimaa EU:lta 2014–2020), Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitos, Jämsek Oy, Kehittämisyhtiö Keulink Oy, Kehittämisyhtiö Witas Oy, SSYP kehitys Oy, Ääneseudun kehitys Oy, Hankasalmen, Joutsan, Kannonkosken, Karstulan, Konneveden, Kyyjärven, Laukaan, Petäjäveden, Toivakan ja Uuraisten kunnat.

Digipolkukuva

Lisätietoa ajankohtaisista koulutuksista www.jyu.fi/digipolku

 


 

 

Digijohtajaksi! -hanke

Digijohtajaksi! -hanke käynnistyi 1.9.2016. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro-ja pk-yritysten digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Hankkeessa ohjataan ja tarjotaan tukea digitalisaation hyödyntämisessä kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamisessa sekä tuetaan muutoksessa, johtamisessa ja työhyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Digijohtajaksi! –hanke sisältää maksuttomia tilaisuuksia ja maksullisia valmennuksia eri puolella Keski-Suomea. Digijohtajaksi! -hanke järjestää yhteistyössä Jämsek Oy:n kanssa jämsäläisille yrityksille räätälöidyn valmennuksen vuoden 2017 aikana. Muita tulevia tilaisuuksia Keski-Suomessa löydät täältä.

parempijohtaahyvindigijohtajaksi2

Lisätietoja:
Katja Järvelä, projektipäällikkö
Digijohtajaksi! Digijohtaminen ja työhyvinvointi pk-yrityksissä (ESR)
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä
puh. 040 341 6425
katja.jarvela@jao.fi