Osaava Jämsä

Osaava Jämsä on prosessi, jolla vahvistetaan Jämsän ja jämsäläisten työnantajien vetovoimaa

Käytännössä kysymys on yhteistyöstä yhteisten asioiden hyväksi. Tarvitaan tiedon välittämistä ja tiedon paketointia mahdollisimman helposti saataville. Tietoa Jämsän työ- ja asumismahdollisuuksista on koottu investinjamsa.fi-sivustolla

Mikäli toivoisit sivuille joitain uusia sisältöjä, vinkkaa rohkeasti. Tavoitteena on jatkuvan kehittämisen periaatteella koota tietosisältöä niitä varten, jotka miettivät Jämsää yrittämisen, työpaikan tai asumisen näkökulmasta.

Tulevia päivämääriä

helmikuu
Osaava Jämsä -seurantaryhmä
SOTE-työnantajien tapaaminen
Työnantajakorttien tuottamista

Hankkeen aikaisen historian löydät täältä.

Työnantaja – ilmianna itsesi!

Oletko rekrytoimassa osaajia? Voisitko palkata tekijän, jos sopiva tyyppi löytyy? Kiinnostaisiko yhteistyö muiden alueen työnantajien kanssa? Tarvitsetko apua potentiaalisen työntekijän perehdytyksessä Jämsän mahdollisuuksiin?

Tulen mielelläni käymään ja y osaajatarpeista nyt ja tulevaisuudessa. Keskustelun teemana voi olla rekrytoinnin ja työnantajayhteistyön lisäksi myös mm. oppilaitosyhteistyö sekä työnantaja- ja paikkakuntamielikuva. Uskon, että keskusteluun käytetty aika ei mene hukkaan.

Mikäli teillä olisi jokin työntekijän henkilötarinoita kerrottavana tai haluaisitte omat tietonne jämsäläiset työnantajat -esittelyyn, ole rohkeasti yhteydessä.

Jämsäläinen etätyöntekijä – kerro tarpeistasi!

Onko työnantajasi muualla ja teet kotitoimistolta käsin etätyötä? Onko kotona tilat käymässä ahtaaksi? Kaipaatko työpäivääsi sosiaalisia verkostoja ja keskustelukumppania aamukahvihetkiin?

Osaava Jämsä kartoittaa parhaillaan tarpeita yhteisölliselle etätyötilalle/toimistohotellille/hubille tai millä nimellä sitä haluatkaan sitten kutsua ja mitkä sinun tarpeesi ovatkin.

Laita minulle viestiä tai soita, niin keskustellaan lisää.

Lisätietoa

Mikäli sinua kiinnostaa lukea tarkemmin Osaava Jämsä -hankkeen taustatiedoista ja tavoitteista, klikkaa tästä Osaava Jämsä -hankkeen taustatietoihin.

Osaava Jämsä -hankkeen rahoittajina toimivat Jämsän kaupunki ja Keski-Suomen liitto.