Osaava Jämsä

Jämsä – vetovoimainen ja luonnonläheinen asumisen, yrittämisen ja matkailun kaupunki

Jämsä tarjoaa monipuolisia työnteon ja yrittämisen mahdollisuuksia. Tälläkin hetkellä yrityksillä ja julkisen puolen toimijoilla on kymmeniä työmahdollisuuksia osaajille. Jämsässä palvelut ovat lähellä, harrastaa voit monipuolisesti eikä asuminenkaan haukkaa leijonanosaa vapaa-ajan menetyksestä saamastasi korvauksesta.

Jämsä onkin oikein mukava paikka tehdä työtä, elää sekä kasvaa ja kasvattaa.

Työnantaja – ilmianna itsesi!

Oletko rekrytoimassa osaajia? Voisitko palkata tekijän, jos sopiva tyyppi löytyy? Kiinnostaisiko yhteistyö muiden alueen työnantajien kanssa? Tarvitsetko apua potentiaalisen työntekijän perehdytyksessä Jämsän mahdollisuuksiin?

Tulen mielelläni käymään ja keskustemaan osaajatarpeista nyt ja tulevaisuudessa. Keskustelun teemana voi olla rekrytoinnin ja työnantajayhteistyön lisäksi myös mm. oppilaitosyhteistyö sekä työnantaja- ja paikkakuntamielikuva. Uskon, että keskusteluun käytetty aika ei mene hukkaan.

Mikäli teillä on sijoittumistarinoita kerrottavana, olen kuulolla ja jaan mielelläni tarinoita eteenpäin.

Osaava työntekijä

Mikäli suunnittelet Jämsään muuttamista tai pohdit seuraavan kodin paikkaa, ole yhteydessä. Katsotaan yhdessä millaisia tekemisen mahdollisuuksia Jämsä sinulle ja mahdolliselle perheellesi tarjoaisi.

 

Lisätietoa

Mikäli sinua kiinnostaa lukea tarkemmin Osaava Jämsä -hankkeen taustatiedoista ja tavoitteista, klikkaa tästä Osaava Jämsä -hankkeen taustatietoihin.

Osaava Jämsä -hankkeen rahoittajina toimivat Jämsän kaupunki ja Keski-Suomen liitto.