Yrittäjän ajanhallinta ja itsensä johtaminen -webinaari

Yrittäjän ajanhallinta ja itsensä johtaminen -webinaari 27.11.2020 klo 9-10:30.

Ilmoittautuminen: https://register.gotowebinar.com/register/2725517112808249872

Inhimillisen potentiaalin valjastaminen on ratkaiseva avain menestykseen. Muutokset työelämässä ja lisääntyvä etätyö koettelevat nyt taitoja organisoida omaa työtä, rajata epäoleellista pois ja fokusoida oleelliseen. Jatkuva informaatiotulva monista eri kanavista ja työnteon pirstaleisuus tukkivat päivää, ja tauot jäävät helposti pitämättä. Aivot käyvät kuumana ylikuormituksesta. Nyt olisikin tärkeää löytää keinot inhimillisesti kestävään työn tekemiseen ja hioa kuntoon ne taidot, joihin voimme itse vaikuttaa. Tule mukaan niin opit johtamaan tietoisemmin omaa ajankäyttöäsi ja mieltäsi.

Miten yrittäjä voi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa omalla ajankäytöllään?  
Opi tiedostamaan omia valintoja ja asettamaan tavoitteita fiksusti. Webinaarissa käymme läpi kolme itsensä johtamisen tärkeintä kulmakiveä:

  • miten johtaa omaa ajankäyttöä ja huomioida samalla myös omat todelliset tarpeet?
  • miten ja millaisia tavoitteita itselleen kannattaa asettaa, jotta tavoitteeseen pääseminen helpottuu
  • kuinka pitää fokus oleellisessa ja säilyttää motivaatio?

Kouluttajana toimii Mokata Oy:n yrittäjä Katja Salmijärvi, Itsensä johtamisen valmentaja, työyhteisökehittäjä, vuorovaikutuskouluttaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, yrittäjä, YTM.

Webinaarissa on mukana myös Hyvinvointikartta-hankkeen hyvinvointiasiantuntija Essi Määttä ja pääset samalla tutustumaan Hyvinvointikartta-hankkeeseen ja siihen liittyviin muihin tapahtumiin.

Webinaari on osa ESR-rahoitteista Hyvinvointikartta- hanketta, joka lisää yrittäjien hyvinvointia ja sen johtamista.  Hanke toteutetaan tiiviinä yhteishankkeena Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Keski-Suomen Yrittäjien ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa.